VoIP Recording

VoIP recording houdt in: het opnemen van telefoongesprekken op VoIP gebied om later te kunnen terugluisteren. Van VoIP recording wordt de laatste tijd steeds meer gebruik gemaakt. BPS International is een bedrijf dat VoIP recording systemen verkoopt.

Waarom VoIP recording?

Met behulp van VoIP recording kunnen gesprekken vastgelegd worden. VoIP recording is daarom bruikbaar als belangrijke telefoontjes teruggeluisterd moeten kunnen worden. Sommige organisaties zijn verplicht om aan VoIP recording te doen (vb. doktersposten), andere organisaties doen aan VoIP recording om belangrijke informatie vast te leggen.

Wie gebruikt VoIP recording?

VoIP recording wordt binnen verschillende branches gebruikt. Politie maakt gebruik van VoIP recording om alle inkomende telefoontjes vast te leggen, financiële instellingen maken gebruik van VoIP recording ter verificatie van afspraken, call centra maken gebruik van VoIP recording om de kwaliteit van de medewerkers te verhogen, huisartsenposten doen aan VoIP recording om te bewijzen dat er goed gehandeld is in de nacht. Er zijn meer branches waarbij VoIP recording systemen toegevoegde waarde kunnen leveren.

Wilt u meer informatie over VoIP recording, klik dan op VoIP Recording