Brochures
Hier vind u alle PDF brochures omtrent de Recite Recording.


Bekijk overzicht
Gezondheidszorg

Verbale communicatie is van cruciaal belang in bij gezondheidzorginstellingen, en dan met name telefonische communicatie. Verbale communicatie heeft in potentie invloed op patiëntenzorg, responsetijden, patiënt privacy en het imago van een instelling. Spraak- en dataopname is van cruciaal belang in het leveren van een audit trail om eventuele aansprakelijkheid aan te tonen.

RECITE™ is een eenvoudig te gebruiken, schaalbare spraak- en data opname oplossing die gezondheidzorginstellingen kan helpen bij het verstekken van deze informatie en medewerkers te beschermen. Er zijn vele voorbeelden waar geschillen tussen patiënten, personeel en artsen schade aan patiënt privacy en patiëntenzorg veroorzaakt heeft omdat er niet de juiste reconstructie gemaakt kon worden.

RECITE Call Recording voor de gezondheidszorg

Call Recording voor de gezondheidszorg

  • Minimaliseer risico's bij geschillen
  • 100% web-based interface voor alle gebruikers
  • Analoge, Digitale en IP call recording mogelijkheden
  • Geavanceerde Quality Monitoring mogelijkheden
  • Eenvoudige manier om zicht te krijgen op de naleving van gedragsregels en procedures
     

Call en Screen recording

RECITE™ biedt een oplossing voor het vastleggen van (telefoon) gesprekken en beeldschermactiveiten bij gezondheidszorginstellingen. De mogelijkheid om beiden tegelijkertijd vast te leggen stelt u in staat om elk incident te reconstrueren. Managers hebben nu de mogelijkheid om een compleet beeld te krijgen van een geschil of incident en te beoordelen of het een vorm was van miscommunicatie, invoerfout of verkeerd uitgevoerde procedure. Daarnaast heeft u ook meteen oplossing voor trainingsdoeleinden in huis!

Notities

RECITE™ biedt de mogelijkheid om tijdens het terugluisteren (en bekijken) van opnamen om op elke willekeurig moment een notitie te maken. Wanneer het gesprek de eerst volgende keer wordt afgespeeld kan er eenvoudig gesprongen worden naar de momenten waar een notitie gemaakt is.

Schaalbaar en eenvoudig te implementeren

RECITE™ is een schaalbare oplossing die op een enkele server wordt geïnstalleerd. Gebruikmakend van Microsoft Silverlight technologie is RECITE™ schaalbaar vanaf 5 gelijktijdige opname kanalen tot duizenden zonder altijd te grote hardware upgrades uit te voeren. Onze experts zullen u assisteren bij de planning en implementatie van een oplossing die voldoet aan uw wensen en eisen, nu en in de toekomst.

Uitgebreide zoekmogelijkheden

RECITE™ maakt het eenvoudig om het gesprek wat u zoekt terug te vinden. Of het nu gaat om onmiddellijk feedback te geven aan een arts om instructies te geven of het beoordelen van een incident wat in het verleden heeft plaatsgevonden. Het playbackscherm biedt een breed scala aan zoekcriteria om snel en eenvoudig het juiste gesprek terug te vinden.