Brochures
Hier vind u alle PDF brochures omtrent de Recite Recording.


Bekijk overzicht
RECITE MasC™

RECITE MasC™ is een PCI-compliance module die het mogelijk maakt om specifieke delen in een gesprek- of beeldschermopname te maskeren. PCI Compliance wetten vereisen dat opname gestopt wordt op het moment dat een klant bijvoorbeeld creditcard of andere persoonlijke informatie geeft. Deze zou namelijk gebruikt kunnen worden in diefstal van identiteit. RECITE MasC™ blokkeert deze informatie bij het afspelen, hierbij wordt de audio gedempt en eventuele gemaakte beeldschermopnames geblokkeerd. De gemaskeerde secties zijn tijdens het afspelen van een gesprek in het RECITE™ playback scherm in rood gemarkeerd, alle niet PCI gemarkeerde secties zijn gewoon bruikbaar voor playback en evaluatie.


RECITE MasC™ Kenmerken

 

  • Voice Muting - RECITE MasC™ maskeerd alle PCI compliance onderdelen in een gesprek zodat een er geen creditcard of andere persoonlijk informatie terug te vinden is in een opname.

  • Screen Capture Blocking - Naast het maskeren van de audiobestanden is dit ook mogelijk voor beeldschermopnamen.

  • Encryptie - RECITE™ biedt 256-bit AES encryptie op de database zodat alle mediabestanden en overige informatie beveiligd wordt opgeslagen.

  • Screen Highlighting - Alle gemaskeerde delen in het gesprek zijn terug te vinden met een rode markering.