Brochures
Hier vind u alle PDF brochures omtrent de Recite Recording.


Bekijk overzicht
RECITE™ Suite

RECITE™ Suite
 

De RECITE™ Software Suite is een Customer Experience Management systeem dat u in staat stelt om uw interacties te analyseren, te voldoen aan compliance eisen en andere specifieke behoeften in Contact Center en backoffice omgevingen. Door het combineren van verschillende software modules kan RECITE™ zo afgestemd worden dat het u een compleet beeld en tools geeft om uw agent en klantervaring te optimaliseren.

RECITE Capture™

RECITE Capture™ is de kern van de RECITE™ Software Suite. RECITE Capture™ verzamelt interacties in full-time, selectieve en/of on-demand opnamemodus. De RECITE Capture™ module integereerd met zowel TDM als IP telefonie omgevingen en bevat standaard alle integraties dus is toekomstvast!

RECITE Q™

RECITE Q™ is de Quality Monitoring add-on voor RECITE. Met Q™ kunt u eenvoudig opname selecties klaar zetten, evaluatieformulieren opmaken en projecten opzetten voor evaluatie van uw medewerkers of agents. Q™ is overigens volledig geintegreerd met RECITE Capture™ en dus toegankelijk vanuit dezefde gebruikersvriendelijke webinterface!

RECITE Client™

RECITE Client™ is een desktopapplicatie voor uw medewerkers waarmee zij in staat worden gesteld om eenvoudig, live notities te maken wanneer een gesprek/opname lopende is. Naast gespreksopname (RECITE Capture™) is het mogelijk om middels de RECITE Client™ beeldschermopname (Screen Recording) toe te passen. Op deze manier wordt u dus in staat gesteld om de complete klant/agent interactie vast te leggen en te analyseren.

RECITE MasC™

RECITE MasC™ is een PCI-compliance module die het mogelijk maakt om specifieke delen in een gesprek- of beeldschermopname te maskeren. PCI Compliance wetten vereisen dat opname gestopt wordt op het moment dat een klant bijvoorbeeld creditcard of andere persoonlijke informatie geeft.