Recent nieuws

Er zijn géén nieuwsartikelen beschikbaar.

Brochures
Hier vind u alle PDF brochures omtrent de Recite Recording.


Bekijk overzicht
Lync Recording

De hedendaagse communicatie veranderd drastisch waarin spraak, video, chat en point-of-presence, van cruciaal belang naar “need it now” omgevingen gaan. Communicatie standaarden steken de grens over tussen bedrijven waar deze “must have” technologieën steeds waardevoller worden in dag-tot-dag transacties. Microsoft Lync neemt deze technologieën en voegt ze samen in een enkel platform. We zien duidelijk dat Lync apdotie exponentieel groeit en steeds meer en meer organisaties overstappen op dit platform. In combinatie met de wettelijke normen in specifieke marktbranches, groeit de noodzaak om Lync interacties vast te leggen in elke sector snel en wordt het onderdeel van de alledaagse communicatiestrategie.

RECITE™ is een bekroonde Lync Interaction Recording oplossing, die volledig gecertifieerd is door Microsoft, voor het centraal en beveiligd opnemen van Lync interacties, ongeacht het type of locatie van de gebruiker.
 

Download hier de RECITE - Lync Recording brochure

 

Hoe werkt het?


Lync 2010/2013 trusted Plug/in

  • Installatie op elke Front-End en registrar incl. SBA's en SBS's
  • Geregisteerd als Trusted application
  • Legt alle interactie meta data vast voor een compleet overzicht van de call details
  • Legt de encryptiesleutel vast van iedere Lync sessie (zowel bij passieve als Edge gebaseerde opname)
  • In het geval van Edge recording: Routeert op te nemen Lync interactie naar Edge pools voor packetrecording

Edge Server Packet Capture Service

  • Installatie op iedere Edge server in uw Lync netwerk
  • Onderschept alle packets van de op te nemen Lync interacties door de interne of externe interface van alle Edge servers
  • Stuurt alle packets door naar de gecentraliseerde RECITE™ recording servers

Standaard Packet Capture Service

  • Geïnstalleerd op een willekeurige Windows Server om de packets te ontvangen via een port mirroring opstelling wanneer het Edge model niet beschikbaar is.

Technisch is RECITE™ ontworpen om alle aspecten van het Microsoft Lync platform te ondersteunen. RECITE Capture™ integreert naadloos, op verschillende manieren, met uw Microsoft Lync netwerk. Van het opnemen van interne clients of mobiele clients tot opname van remote en federated gebruikers. Met een eenvoudig en schaalbaar licentiemodel kan gestart worden met een basis call recording oplossing en eventueel uitgebreid worden met diverse modules zoals Quality Monitoring, Agent Scoring en PCI compliance. RECITE™ breidt Lync’s standaard opnamemogelijkheden uit met gecentraliseerde, beveiligde opslag en catalogisering, ongeacht waar gebruikers zich op dat moment bevinden. RECITE™ Lync integratie is naadloos en heeft geen invloed op de gebruikerservaring.

 

RECITE Lync Recording - PSTN to Lync
 

RECITE Lync Recording - Client to Client
 

Lync Recording - Client to Client

 

RECITE Lync Recording - Mobile client to Mobile client
 

Lync Recording - Mobile client