Brochures
Hier vind u alle PDF brochures omtrent de Recite Recording.


Bekijk overzicht
RECITE Capture™

RECITE Capture™ is het basispakket voor het opnemen en vastleggen van media uit verschillende bronnen. Het opnemen van gesprekken tussen werknemers en klanten geeft u de mogelijkheid om te begrijpen wat klanten drijft en helpt u dus bij het creëren van de best mogelijke klantervaring. RECITE Capture™ biedt een breed scala van media integraties, gecombineerd met de centrale opslag en terugzoekmogelijkheden , data-encryptie en de benodigde software componenten om media te beveiligen en af te schermen voor derden.

 

 

RECITE Capture™ Kenmerken

 

  • Diverse opname scenarios - Waaronder Full Time, On Demand, Random en Rule-based opname mogelijkheden

  • Call Recording - Middels RECITE Capture™ is het mogelijk om met vrijwel iedere telefonieomgeving te integreren! Van Trunk tot toestellen en van analoog tot VoIP, on-site of hosted!

  • Overige Communicatiekanalen  - RECITE Capture™ maakt het ook mogelijk om naast gespreksopname ook andere interactiekanalen zoals chatsessies, tekst en sociale media vast te leggen. In de nabij toekomst komt hier ook nog video opname bij!

  • Web-based GUI - Eenvoudig te gebruiken, makkelijk te leren, en biedt enkel scherm zoeken, afspelen en media toegang. GUI werkt in Windows, Linux en OS -X omgevingen dus niet afhankelijk van Internet Explorer zoals vele andere recording oplossingen!

  • Encryptie - Alle opnamen worden opgeslagen in 256 bits AES end-to-end encryptie voor veilige opslag tegen onbevoegden.

  • Centrale opslag en toegang - Originele mediabestanden worden opgeslagen in RECITE Capture™. Kopieën zijn toegankelijk voor het afspelen en analyse in andere RECITE™ software modules zodat het orginele bestand onaangetast blijft en nog steeds niet toegankelijk is voor derden.

  • Schaalbare configuraties - RECITE Capture™ biedt schaalbaarheid vanaf 5 gebuikers  tot vrijwel onbeperkte capaciteit en is uitbreidbaar per licentie.

  • Playback Screen - RECITE™ playback biedt een schat aan informatie aan de eindgebruiker. Het scherm is ingedeeld in kleurcodes met vitale informatie, waaronder een ocsillogram van het gesprek, metadata van het gesprek (transfer informatie, etc.) En andere gegevens, op basis van de RECITE- software modules die geïnstalleerd zijn (RECITE Client™, RECITE- Q™ of RECITE- MasC™, etc.).

  • Oproepen terugvinden van 'Cradle-to-Grave' - RECITE™ volgt alle gesprekken van begin tot eind, ongeacht waar het gesprek zal eindigen. Alle informatie en opgenomen media worden gecompileerd in één bestand en getoond aan de gebruiker in een enkele interface. Geen problemen meer dus met het reconstrueren van een oproep maar direct beschikbaar!